K+S Dental - Import/Export

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vásárlási tájékoztató

Fontos tudnivalók on-line áruházunkkal és annak használatával kapcsolatban.

Tudnivalók az on-line áruházunk használatával kapcsolatban:

Regisztráció:

Kattintson a "Regisztráció" gombra. A regisztráció során adja meg a felhasználónevét és jelszavát, valamint további adatait. A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező. Bejelentkezéshez az itt megadott felhasználónevet és jelszót használja.

A megrendelés öszeállítása:

Bejelentkezés után a bal oldali menüsorból válasza ki az Önt érdeklő termékcsoportot. Ne felejtse el megnézni akciós termékeinket sem! A megjelenő listából keresse ki a rendelni kívánt terméket, olvassa el az ismertetőt, majd a következőképpen rendelhet: A "Rendelt mennyiséghez" írja be a darabszámot, majd nyomja meg a lap jobb alsó sarkában található "OK" gombot. A termék a kosárba került. Lehetősége van további termékek vásárlására is, ugyanezen a módon. A kiválasztott termékeket, a megrendelt mennyiséget és a végösszeget a Kosár gombra kattintva ellenőrizheti. Módosíthatja a rendelést, ill. a darabszámhoz 0-t írva törölheti a terméket a megrendelésből. A darabszám kijavítása után kattintson a módosít gombra.

Szállítással kapcsolatos megjegyzések:

Itt adhatja meg azokat az információkat, amelyek a zökkenőmentes kézbesítéshez szükségesek. Pontosan adja meg a szállítási címet, számlacímet és egyéb szükséges adatot. Személyes átvételi igényét is itt jelezheti.

Megrendelés:

Ha megrendelésével kapcsolatban mindent rendben talált, kattintson a "Megrendel" gombra. Megrendeléséről először automatikus visszaigazolást kap, ezután munkatársunk e-mailben tájékoztatja a szállítás részleteiről.

Szállítás:

Szállítás raktárról, vagy visszaigazolás szerint történik. Személyes átvétel kereskedelmi irodánkban lehetséges, megegyezés szerinti időpontban. 30 000 Ft értékű megrendelés felett a szállítási költséget mi álljuk!

Fizetés:

Fizetés megegyezés szerint.

Adatvédelem:

A regisztrációnál megadott adatokat, a vásárlási és megrendelési információkat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, valamint biztonságos szervert használunk, így ügyfeleinknek nem kell tartaniuk a visszaélésektől.

Nem csak fogászati terméket keres? Orvosimuszer.lap.hu