K+S Dental - Import/Export

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Letöltések

Teljes katalógusok, termékismertetők, anyagbiztonsági adatlapok egy helyen!

Töltse le ismertetőinket!
Letöltéshez kattintson a címsor kiemelt szövegrészére. Letölthető anyagaink pdf formátumú dokumentumok. Megtekintésükhöz használhatja az Adobe Acrobat Readert, amit szabadon letölthet ide kattintva.
Ha termékeinkkel kapcsolatban további kérdése lenne, keressen fel minket!

Termékinformációk, katalógusok

Kerr matricák

3M ESPE biztonsági adatlapok (MSDS) letöltése egyben (7,3MB)

 

Bausch termékkatalógus

A világhírű artikulációs papírok és fóliák ismertető füzete. (2,4MB) Az okklúzió korrekt fiziológiai helyreállítása különleges kihívások elé állíthatja mind a fogorvost, mind a fogtechnikust. A legkisebb korán érintkező pont is – legyen akár csak néhány mikronos nagyságrendű – funkciós zavart okozhat a páciensnél (leggyakrabban fájdalmas diszfunkciós szindrómát). Az okklúziós viszonyok folyamatosan, kezelésenként változhatnak. Ebből következik, hogy a fogak statikus és dinamikus okklúziós formái összhangjának ismerete alapvetően fontos a fogászati ellátás szempontjából.

Sempermed információ

Nemzetközi átállási tapasztalatok a púdermentes, allergénszegény latex kesztyűre. Tapasztalatok és ajánlások a világ minden részéről (109kB) A kesztyűpúder számos egészségügyi kockázata máris sok kórkórházat arra ösztönzött, hogy teljesen kiküszöbölje a púderezett kesztyűk használatát. A Sempermed a „halálos por” kockázatairól, és azok elkerülésének lehetőségéről ad tájékoztatást.
 

Ronvig - termékismertető brosúra

(760kB) Megbízható műszerek preparáláshoz, sebészethez, kompozithoz, injekcióhoz.

Amann Girrbach

Termékkatalógus (1,4MB) A teljes termékkatalógus fogtechnikusok számára. Csúcstechnológia, megbízhatóság.

Ecolab Dekaseptol fogászati szívóegység tisztító és fertőtlenítő

(1,1MB) Széles hatásspektrumú, gazdaságos, környezetbarát, praktikus oldat. Napi és heti használatra.

Ecolab fertőtlenítőszerek

(372kB)

Acteon Satelec - Piezotome: új ultrahangos szájsebészeti készülék.

Megoldás minden esetre! Innovatív, erőteljes, pontos és csendes működésű piezoelektromos generátor implantációs sebészethez, finom eljárásokhoz, oszteotómiához, csontkürethez vagy szinuszemeléshez kifejlesztve.

Acteon Sopix Wireless vezeték nélküli digitális képfeldolgozás

(930kB) Digitális radiológia vezetékek nélkül! A kisméretű szenzort és vezérlőt akár a zsebébe is teheti, a képet bárhol elkészítheti. Az automatikus exponáció szabályzó rendszernek köszönhetően nincs több elrontott kép. Felejtse el az előhívást, a képek azonnal megjelennek a képernyőn. A Sopro Imaging képkezelő programmal egységesítheti adatbázisát, csatlakoztathatja intraorál kameráját, szkennerét, nyomtatóját is, mindezt könnyen, néhány lépésben.

NSK Surgic XT Plus fényes sebészeti mikromotor

(344kB) A Surgic XT Plus egy nagyteljesítményű, fényes rendszerű mikromotorral és automatikus forgatónyomaték-kalibrálással (ATC) továbbfejlesztett mikrosebészeti egység. A tökéletes szabályozás garantálja a beállított fordulatszámot és forgatónyomatékot. Az intelligens és programozható elektronika azonnal figyelmeztet, ha a felhasználó hibázik. Hosszú ideig tartó sebészeti beavatkozások végezhetők túlterhelés, túlzott melegedés nélkül.

Model-Tray-System

gyors, pontos mintakészítés (215kB) Készítse el modelljeit negyedannyi idő alatt! Egy lépésben öntse ki a modellt és a talpat. A módszer segítségével teljes egészében megőrzi a linguális és palatinális részleteket. Modellfűrészeinkkel kiemelten pontos és nagyon keskeny vágásokkal egyedi öntőszegmensekké fűrészelheti a Model-Tray modelleket.

A Dendia-Dica trepán csontmagfúró ismertetője

(140kB) Hengeres csontblokk kivételéhez. Atraumatikus preparáció a ferde fogazatnak és a 0,5 mm falvastagságnak köszönhetően. Rozsdamentes acél termék, nagy perforációkkal a tökéletesebb hűtésért. 2 mm-enként lézeres mélységjelölés. Finom méretléptékben kapható.

NSK Endo-Mate TC gyökérkezelés

(513kB) Vezeték nélküli kézidarab. A finom endodonciai kezelésektől az általános kezelésekig kielégítő, 5 fokozatban állítható nyomaték. Bekapcsolható automatikus visszaforgás üzemmód, finom nyomatékszabályozás. Gyorsan kioldható rögzítéssel a különböző fejek könyen cserélhetők. A fejek 135°C-ig autoklávozhatók, a kézidarabon elforgathatók. 1 óra folyamatos működés.
 

NSK iPex digitális apexlokátor

(420kB) Azonnali pontos mérés száraz, nedves és véres körülmények között is. Felhasználóbarát felület, nagyméretű digitális kijelző. Kompakt és intelligens kialakítás, hangjelzéses figyelmeztetőrendszer.

Acteon Servotome elektrokauter

(120kB) Nagyfrekvenciás szike - az elektrosebészet etalonja. Finom vágások mellékhatások nélkül, szövetkímélő haemostasis! Függetlenül szabályozható vágásmélység és koaguláció! Ergonomikus és biztonságos: a fogorvos a pácienstől teljesen el van szigetelve, valamint minden tartozék autoklávban sterilizálható. A legkiválóbb aktív elektróda választékkal.

Acteon X-Mind AC intraorális röntgen

(300kB) Az új mikroprocesszor vezérlésű időkapcsoló automatikusan kompenzálja az áramfogyasztást, és módosítja az exponáció időtartamát az egyenletesen jó minőségű képek érdekében. Teljesen kompatibilis a digitális képalkotó rendszerekkel, akár két fejet is képes váltakozva vezérelni. A kis pontra fókuszált röntgensugár a piacon elérhető egyik legjobb szürkeskálát biztosítja. A kar rendkívül szabad mozgást tesz lehetővé, felülete sima, jobb aszepszist biztosít.

NSK Prophy Mate tisztítási kézikönyv

(180kB) Hogyan bánjunk a szóróanyaggal, hogy elkerüljük a dugulást? Mi a teendő, ha a szóróanyag járata eltömődött? Mi a teendő, ha a kézidarab nehezen forog? Olvassa el illusztrált segédletünket!

Acteon Expasyl sulcustágítás

(420kB) Kevésbé munkaigényes, időtakarékos eljárás. A sulcusba fecskendezett paszta azt kíméletesen tágítja, az epitheliális záródást nem károsítja. A jó minőségű hemosztázis egyszerűen elérhető a termék lokális applikálásával.

AmannGirrbach Artist középértékű artikulátor

(120kB) Precíz, csúcsminőségű artikulátor, a modellek könnyen hozzáférhetők. Szabadalmazott modellrögzítő rendszerrel. Időtálló és torziómentes.

AmannGirrbach Mini-Mix vákuumos keverő

(54kB) Minden típusú gipszet, beágyazó anyagot és szilikont kiválóan elkever. Elektronikus időzítővel, nyomásmérővel. Rendkívül egyszerűen kezelhető.

AmannGirrbach NoFlame indukciós melegítő mintázó- és acéleszközök számára

(46kB) Láng nélkül melegít, nem kormoz, nincs égés- vagy tűzveszély, nem éget el oxigént. Azonnal üzemkész, elektromos üzemű. Használhatja bevált eszközeit és technikáját. Gyorsan melegít, LED kijelzős készülék.

AmannGirrbach NoPlast gipszelés nélküli artikulációs rendszer

(81kB) A NoPlast szabadalmazott rögzítőmechanizmusa a modellek gyors, tiszta és megbízható artikulálását teszi lehetivé artikulátor gipsz használata nélkül. Nincs szükség az időpazarló ismételt artikulálásra, ha a harapás nehezen meghatározható, a harapást gyorsan és könnyen beállíthatja.

Dendia-Dica Zirojet precíziós műszerek cirkónium-oxid megmunkálásához

(73kB) Egyszerű, megbízható és precíz műszerek a rendkívül esztétikus cirkónium-dioxid anyaghoz. Maximálisan megbízható az érzékeny anyagok megmunkálásahoz – nincsenek mikrorepedések, sem lepattogzás.